SUSHI GOGO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 810 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Sushi GoGo. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2024 om 22:06 Heerlijke sushi. Snelle bezorging.
10 mei 2024 om 21:22 Snelle levering en was weer heerlijk!
24 apr 2024 om 21:34 Erg lekker.Heerlijk vers en snel bezorgd.
14 apr 2024 om 16:19 Heerlijk, vers en snel bezorgd. De sushi was letterlijk nog warm en de saus van de pokebowl is ook heerlijk.
10 apr 2024 om 8:34 Had voor het eerst bij dit bedrijf besteld en wilde de bento box proberen. Was niet heel bijzonder. Alleen de garnalen waren lekker. De rest was mhaew….beetje van alles wat bij elkaar gegooid in een box, het geld zeker niet waard
2 apr 2024 om 13:17 Heerlijk en vers zoals altijd, de warme gerechten zijn ook warm. Snel en op tijd! Uitstekende kwaliteit
29 mrt 2024 om 8:19 Snelle bezorging door vriendelijke dame. De tonijn sashimi en poke bowl met zalm zeer vers en van uitstekende kwaliteit. Een aanrader dus ik ga hier zeker weer bestellen.
22 mrt 2024 om 15:01 Schone locatie en vriendelijk personeel. De gyoza's zijn echt heerlijk en de poke bowls waren ook erg lekker. 100% aanrader
22 mrt 2024 om 7:25 Heerlijk eten! De kip loempia was op maar we werden gebeld en hebben het toen omgeruild naar wat mini loempia’s. Ik ben super tevreden over de bezorging, was tijdig en de bezorger was heel vriendelijk. We gaan zeker nog een keer bestellen, aanrader!
10 mrt 2024 om 21:36 Op basis van reviews en score hier sushi besteld maar er zat weinig smaak aan en de porties waren niet evenredig verdeeld. Ik bestel voortaan elders. Weliswaar met lagere score maar wel smaakvoller.
1 mrt 2024 om 20:38 Heerlijk!
27 feb 2024 om 21:24 Erg lekker en vers. Klein foutje in de bezorging, maar dat was maar kort.